Gugl je rešio najveći problem koji ste imali sa svojim telefonom

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl je rešio najveći problem koji ste imali sa svojim telefonom

Guglova tastatura za Android dobija veliki apdejt koji bi trebalo da reši jedan od najvećih problema koji su vlasnici telefona imali. Ovaj novi apdejt korisnicima će dati poseban mod za kucanje poruka jednom rukom, ali i mogućnost da sami podešavaju visinu tastature.

Novu opciju moguće je aktivirati dužim pritiskom na zarez na tastaturi nakon čega će se pojaviti podešavanja za korišćenje jednom rukom.

Tastaturu je moguće pomeriti na levu ili desnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stranu, u zavisnosti od toga kojom rukom želite da kucate, a tu je i opcija za povratak na originalnu tastaturu.

Apdejt se trenutno korisnicima šalje u serijama, tako da ćete morati da se malo strpite ukoliko niste u pravom talasu apdejta.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.