Google će unaprediti Photos aplikaciju

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2015, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google će unaprediti Photos aplikaciju

Kompanija Google planira da u narednom periodu unapredi Photos aplikaciju te da obezbedi veći broj opcija za Android korisnike. Prema trenutno dostupnim informacijama, unapređenu Photos aplikaciju će odlikovati Assistant opcija koja će biti zamena za Auto Awesome karakteristiku koja je dostupna u okviru trenutne verzije Photos, ali će nova opcija korisnicima pružiti kreativniju kontrolu, pa će korisnici samostalno moći da kreiraju sopstvene priče umesto da čekaju da Auto Awesome odradi svoj posao, a biće obezbeđen i unapređeni interfejs kao i veliki broj drugih inovacija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xeon platformu sa 6-kanalnom DDR4 podrškom

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2015

Kompanija Intel počela je sa tizovanjem sledeće generacije njihove Xeon Skylake platforme koja će nositi naziv Purley. Nova arhitektura će predstavljati veliki korak napred u odnosu na trenutnu generaciju, a prema trenutno dostupnim informacijama, novu platformu će odlikovati podrška za 6-kanalnu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.