BLACKBERRY PREDSTAVIO NOVI TELEFON: Tvrde da je NAJSIGURNIJI na svetu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLACKBERRY PREDSTAVIO NOVI TELEFON: Tvrde da je NAJSIGURNIJI na svetu (VIDEO)

Kompanija BlackBerry ipak nije odustala od proizvodnje pametnih telefona, pa je sada predstavila novi uređaj nazvan DTEK 50 koji je napravljen u saradnji sa Alcatelom, a za koji tvrde ta je najsigurniji na svetu.

DTEK 50 je baziran na Alcatelovom modelu Idol 4, pa ima ekran dijagonale 5,2 inča rezolucije 1920x1080 piksela, radi na Snapdragon 617 procesoru, ima 3GB RAM-a, 16GB memorije koja se može proširiti microSD memorijskim karticama, zadnju kameru od 13MP i prednju od 8MP s >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << blicom.

Pokreće ga Android 6.0 Marshmallow, ima bateriju kapaciteta 2.610 mAh koja bi trebalo da izdrži oko 17 sati korišćenja, a DTEK 50 se već sada može poručiti sa stranica BlackBerry-ja za 299 dolara (u SAD-u).

Kao što i samo ime kaže, ovaj uređaj dolazi s BlackBerry-jevim sigurnosnim DTEK softverom koji pruža zaštitu od malwarea i drugih sigurnosnih pretnji, prati ako neko snima fotografije i video-zapise bez znanja vlasnika telefona, kao i ako pristupa kontaktima ili lokaciji telefona... Kao i na prvom BB Androidu Priv modelu, i ovaj uređaj dolazi s opcijom Hub koja korisnicima omogućava pristup svim nepročitanim e-mailovima, porukama, obaveštenjima kalendara i aplikacija, zakazanim obavezama i drugim informacijama.

Iz ove kompanije kažu kako su modifikovali Android s tehnologijom za sigurnost koju su originalno razvili za BB10 platformu, a obećali su i brze sigurnosne nadogradnje ovog uređaja.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: gsmarena.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.