Android smart satovi od sada kompatibilni s ajfonom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android smart satovi od sada kompatibilni s "ajfonom"

Gugl je objavio da će časovnici i drugi pametni (smart) predmeti koji funkcionišu pod njegovim operativnim sistemom "Android" od sada biti kompatibilni s Eplovim smartfonom - "ajfon".

Gugl je počeo da primenjuje "apdejt" za operativni sistem "Android ver" (Wear), verziju "Androida" za smart modne detalje, koji je kompatibilan sa operativnim Eplovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sistemom "iOS" pod kojim funkcionišu njegovi uređaji "ajfon" i "ajped", objavljeno je na veb portalu ouest-france.fr.

Časovnici pod operativnim sistemom "Android" (koje proizvodi više proizvođača, među kojima su Motorola, LG elektroniks...) do sada su funkcionisali samo sa smartfonima koji su takođe pod "Androidom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Android satovi kompatibilni sa iPhone-om

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2015

Google je objavio da će časovnici i drugi pametni predmeti koji funkcionišu pod njegovim operativnim sistemom "Android" od sada biti kompatibilni s Apple smartfonom - "iPhone"...Google je počeo da primenjuje update za operativni sistem "Android Wear", verziju "Androida" za smart modne detalje, koji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.