Android Silver možda ipak nije mrtav

Izvor: B92, 02.Okt.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android Silver možda ipak nije mrtav

Iako mnogi misle da se Android Silver inicijativa nikada neće obistiniti - jedan od njenih glavnih „arhitekata“ napustio je Google a kompanija je navodno nedavno stopirala ovaj projekat. Međutim, i dalje ima nade.

Sudeći po sajtu TKTech News, i Motorola i HTC su napravili uređaje koji su originalno trebalo da budu prvi Android Silver uređaji, i da postoji šansa da će ih Google ipak lansirati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
To znači da je projekat stopiran, ali nije napušten u potpunosti. Još jedna alternativa jeste da će ovi telefoni biti prodavani kao Google Play izdanja.

Ideja da je Motorola već razvila i napravila Android Silver telefon ima smisla, s obzirom na to da glasine tvrde da kompanija ima veliku i donekle zbunjujuću liniju proizvoda, a mnogi od tih telefona možda nikada neće biti predstavljeni.

Sa druge strane, možda ne bi trebalo da se previše uzbuđujemo s obzirom na izveštaje da je Google imao problema da ubedi veliki broj proizvođača da predstave svoje Android Silver uređaje.

Međutim, ovi najnoviji podaci govore da možda ipak još ima nade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.