Šoping koji se ne propušta u Stadion Shopping centru!

Izvor: Story, 21.Apr.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoping koji se ne propušta u Stadion Shopping centru!

Magazin Story i Stadion Shopping Centar organizuju veliku šoping groznicu, 25.aprila od 10 do 22 časa. Uživajte u neverovatnim popustima, najboljoj zabavi u gradu i ekskluzivnom nastupu Ane Nikolić

Story Šoping groznica, foto: promo

Povodom svog drugog rođendana, Stadion Shopping Centar organizovaće brojne zanimljive aktivacije i davaće fantastične popuste do 70 odsto čak tri dana - od 24. do 26. aprila.

U više od 40 radnji koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << učestvuju u šoping groznici, posetioci će imati priliku da kupe odevne predmete iz najnovije kolekcije za sezonu proleće/leto 2015.

Tokom Story šoping groznice koja će biti održana u subotu 25.aprila, biće organizovane brojne zanimljive aktivacije. Najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim kreativnim radionicama, dok će u isto vreme mame imati priliku da se opuste u beauty kutku, gde će se predstaviti najnoviji make – up trendovi. Astrolog će otkriti šta nam donosi predstojeće leto, dok će nutricionista podeliti svoje savete kako da postignemo fit formu. Uz dekupaž radionicu posetioci će naučiti kako da ulepšaju svoj namestaj ili omiljene predmete. I to nije sve, očekuje vas DJ nastup, plesni performansi kao i brojna druga iznenađenja, a od 17:30h časova posetioci će uživati u ekskluzivnom muzičkom nastupu popularne pevačice Ane Nikolić.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šoping koji se ne propušta u Stadion Shopping centru!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015

Magazin Story i Stadion Shopping Centar organizuju veliku šoping groznicu, 25.aprila od 10 do 22 časa. Uživajte u neverovatnim popustima, najboljoj zabavi u gradu i ekskluzivnom nastupu Ane Nikolić..Povodom svog drugog rođendana, Stadion Shopping Centar organizovaće brojne zanimljive aktivacije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.