RASTA ŠOKIRAO NOVIM VIDEOM Postao je otac, ali gadna navika je i dalje tu

Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTA ŠOKIRAO NOVIM VIDEOM Postao je otac, ali gadna navika je i dalje tu

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, nedavno je postao otac kada je Ana Nikolić na svet donela njihovo prvo zajedničko dete.

Međutim, to što je otac bebe njemu ne predstavlja problem da i dalje uživa u gadnoj navici.

Naime, poznato je da Rasta voli da puši travu, a to radi i dalje. Iako ga mnogi pripadnici mlađih generacija slede, to njemu očigledno nije nikakav putokaz da prestane da upražnjava određene navike, ako ne zbog sebe, onda zbog toga što je uzor omladini koja ga sluša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVI SKANDALOZNI SNIMAK: Iako je nedavno postao otac, Rasta i dalje puši travu! (VIDEO)

Izvor: Press, 17.Avg.2017

Novi u nizu skandaloznih snimaka. . Foto: Instagram. Reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko dana postao je otac ćerke Tare, koju je dobio sa Anom Nikolić, ali izgleda da od loših navika ne želi da odustane.. . Poznat...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.