Nova pesma Ane Nikolić, Labilna, posvećena gej i strejt populaciji!

Izvor: Tracara.com, 29.Apr.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma Ane Nikolić, Labilna, posvećena gej i strejt populaciji!

Ana Nikolić objaviće 12. maja novi album, koji nosi naziv Labilna. Pop pevačica završila je snimanje osam pesama, a naslovna numera veoma je zanimljiva jer, kako Nikolićeva tvrdi, posvećena je “ljudima koji nisu uvek u stanju da se odupru sopstvenim željama, kao i gej i strejt populaciji.” Ova mala ne zna šta će, kaže da, pa ne, ne A za mnom seče vene, mala je labilna I nije šala Mala trezna stane pa krene Slabo stabilna Refren: Jer malo bi se ljubila Nije joj lako Mala se zaljubila I to baš jako Viši stepen ludila Daj Bože da je samo to Jer sad bi se probudila Al’ sve je stvarno!
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić pesmu s novog albuma posvećuje gej populaciji?

Izvor: B92, 29.Apr.2016

Pevačica Ana Nikolić jednu od novih pesama sa albuma posvetiće gej populaciji...Ana će svoj novi album "Labilna“ objaviti za nekoliko dana, a istoimena pesma se navodno obraća i strejt, i gej populaciji...“Ova mala ne zna šta će, kaže da, pa ne, ne. A za mnom seče vene, mala je labilna....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.