Ljubav jača od svega: U čiji se to zagrljaj Ćazim vratio?

Izvor: Svet, 03.Sep.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav jača od svega: U čiji se to zagrljaj Ćazim vratio?

Nakon što su ga u poslednje vreme dovodili u vezu sa pevačicama Anom Nikolić, Natašom Bekvalac, Severinom Vučković, pa i sa manekenkom Sandrom Obradović, poznatom biznismenu Ćazimu Osmaniju izgleda da buran život nije prijao pa je odlučio da razmisli šta je za njega najbolje.
Očigledno da je ljubav prema dugogodišnjoj devojci Mandi Popović prevagnula, te je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je potraži i zatraži još jednu priliku. Koliko se vole oni to ne kriju, a paparaco ih je nedavno uhvatio na luksuznoj jahti ovog biznismena kako uživaju u ljubavi, a kao dokaz toga mi vam donosimo ove fotografije.




Autor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Severina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.