Kao Bijonse: Anu Nikolić čuvalo obezbeđenje u bolnici

Izvor: Story, 19.Jul.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao Bijonse: Anu Nikolić čuvalo obezbeđenje u bolnici

Pevačica Ana Nikolić je provela noć u GAk Narodni Front zbog poslednje kontrole uoči porođaja, a otkriveno je i kako će sam taj čin izgledati. Kako saznaje “Blic”, ona  bi trebalo da se porodi u petak, a zakazan joj je carski rez. Ono što je zanimljivo tokom njenog boravka u bolnici je da je Anu ... The post Kao Bijonse: Anu Nikolić čuvalo obezbeđenje u bolnici appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Beba stiže u petak: Novi detalji porođaja Ane Nikolić!

Izvor: Svet plus, 19.Jul.2017

Ana Nikolić, popularnaa pevačica, doneće svoje prvo dete na svet u petak, za kada joj je zakazan carski rez...Ana Nikolić sinoć je primljena u bolnicu "Narodni front" gde će biti do samog porođaja. Njoj je zakazan carski rez, koji će biti obavljen u petak. Sve vreme dok je u bolnici čuva je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.