Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je bilo na svadbi kod Ane Nikolić i Raste

Pevačica Ana Nikolić juče se zavetovala na večnu ljubav reperu Stefanu Đuriću Rasti.

Pevačica, od sada gospođa Đurić, blistala je u dugoj beloj haljini sa prorezima sa strane, dok je mladoženja, kako to i dolikuje, nosio odelo. Svoj svečani stajling Rasta je razbio patikama. Iako to niko nije očekivao, oni su romansu, koju su započeli u novembru prošle godine, krunisali brakom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
“Venčanje je obavljeno brzo, mladenci su se potpisali u matičnu knjigu i posle čestitki kumova usledilo je fotografisanje telefonima na opštinskim stepenicama. Slikali su ih i fanovi koji su se zatekli u blilzini, a Ana i Rasta su pravo sa venčanja otišli na nastup. Ana je nosila dugu usku haljinu, u kojoj joj se ocrtavao stomak, ali niko ne može sa sigurnošću da kaže da li je trudna ili ja samo nabacila koji kilogram. Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica i Rasta je sve vreme ljubio Anu. U blizini nisam video ni njenu majku, ali ni brata, kao ni članove Stefanove porodice”, kaže izvor alo.rs, koji se zatekao na licu mesta.

Novopečeni mladenci su u nekoliko dana odlučili da će se venčati i to su krili od svih prijatelja.

“Njih dvoje su potpuno spontani i rade stvari koje im u tom trenutku padnu na pamet, pa je tako bilo i sa venčanjem. O velikoj svadbi trenutno ne razmišljaju, ali kod njih se nikad ne zna šta mogu da odluče u samo jednom trenutku”, objašnjava izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, Ana je uvek volela žestoke momke, pa su na spisku njenih ljubavi bili “kontroverzni biznismen” Miša Banana, odnosno Rodoljub Radulović, zatim Matija Ćorković, ali i Ćazim Feliks Osmani, kao i nekoliko drugih biznismena.

Ana je juče odmah posle venčanja na svom telefonu promenila ime i nazvala se “Rastinom ženom”.

“Ona je na venčanju jasno izrazila želju da ubuduće bude gospođa Đurić. Ostaje nedoumica samo da li će to važiti i za njenu karijeru ili će albume i dalje potpisivati sa Nikolić. Jedno je sigurno – u dokumentima će biti Ana Đurić”, kaže izvor.

Ana i Rasta su odmah nakon venčanja otišli do njenog stana, gde je pevačica pozvala spremačice da joj srede stan, a mladenci su otputovali u Hrvatsku.

“Došli su nakratko posle venčanja. Bili su jako srećni i veseli. Popili su šampanjac, nazdravili i uzeli kofere kako bi otišli na zajednički nastup. Puštali su muziku u stanu kako bi malo proslavili. Mnogo su srećni”, kaže spremačica Ljiljana.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.