KASTING ZA TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Nikolić, Dženan i Kapor imitatori!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KASTING ZA TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Nikolić, Dženan i Kapor imitatori!

Pored popularnih pevača, i Slađa iz Alegro benda, Bane Mojićević, Viktor Savić i Vuk Kostić pozvani da učestvuju u humanitarnom takmičenju

Pevači Dženan Lončarević i Slađana Vujičić, vokal Alegro benda, dvoje su od deset takmičara druge sezone šou-programa Tvoje lice zvuči poznato“ (TLZP), koji od jeseni kreće na Prvoj.

Među VIP ličnostima koje će se tri meseca takmičiti za nagradu od 25.000 evra, obučene u kostime nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od najvećih zvezda, nalaze se i Tanja Savić i glumica Jelena Gavrilović. Projekat je humanitarnog karaktera, tako da će novac otići za pomoć oboleloj deci.

- Veliki šou će biti bolji nego premijerno izdanje jer je kasting mnogo veći. Pozvano je pedesetak glumaca, pevača i voditelja. Poziv da posete probna snimanja već su prihvatili Dženan Lončarević, Slađa Alegro i Tanja Savić, koji su gotovo sigurni učesnici - kaže naš izvor blizak produkciji.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KASTING-ZA-TVOJE-LICE-ZVUCI-POZNATO-Ana-Nikolic-Dzenan-i-Kapor-imitatori

Izvor: medio.rs, 30.Avg.2014

Pored popularnih pevača, i Slađa iz Alegro benda, Bane Mojićević, Viktor Savić i Vuk Kostić pozvani da učestvuju u humanitarnom takmičenju..Pevači Dženan Lončarević i Slađana Vujičić, vokal Alegro benda, dvoje su od deset takmičara druge sezone šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.