(FOTO) NE MORA DA SE KRIJE: Pogledajte kako Ana Nikolić izgleda bez šminke!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NE MORA DA SE KRIJE: Pogledajte kako Ana Nikolić izgleda bez šminke!

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je bez trunke šminke, a pored toga vidi se i da Ana ponovo vežba

Jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni Ana Nikolić nema problem da objavi fotografiju na kojoj možemo da vidimo kako ona izgleda na treningu.

Naime, pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je bez trunke šminke, a pored toga vidi se i da Ana ponovo vežba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Ana je ponovo vratila svoju staru liniju, pa kao što možete primetiti, pevačica izgleda fenomenalno.

A photo posted by Ana Nikolic Pratite Sport na Facebookui TwitteruFollow @KurirSport

Pratite Stars na Facebooku
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovako Ana Nikolić izgleda bez šminke! (FOTO)

Izvor: Story, 01.Jul.2015, 14:32

Pevačica je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke..Ana Nikolić, foto: Instagram..Jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni Ana Nikolić nema problem da objavi fotografiju na kojoj možemo da vidimo kako ona izgleda na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.