Evo zašto se Ana Nikolić tajno udala i nije zvala majku i brata na venčanje!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto se Ana Nikolić tajno udala i nije zvala majku i brata na venčanje!

Ana Nikolić juče je bila glavna tema medija zbog vesti da se udala za repera Stefana Đurića Rastu, a ono što je privuklo pažnju jeste da joj ni majka ni brat nisu bili prisutni na venčanju!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta juče su iznenadili javnost kada se u medijima pojavila vest da su se tajno venčali u opštini Voždovac. Tom svečanom činu prisustvovali su samo kumovi i najbliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prijatelji, dok Anina porodica nije bila pozvana. Razlog tome je što njena majka Miljana i brat Marko nisu podržavali vezu između pevačice i repera, a Marko joj je stalno govorio da ona može da nađe boljeg muškarca za sebe:"Marko ju je upozoravao da ne podržava njen izbor i da Rasta nije čovek za nju. Rekao joj je da neće da joj se meša u životne odluke, ali da se boji za njenu budućnost ukoliko ostane s njim. Zato se bojala da mu kaže da će se venčati, pa je mislila da je bolje da ga uhvati nespremnog i da jednostavno prizna kad sve bude gotovo" kaže izvor blizak pevačici i dodaje:"Da je Marko znao za venčanje sigurno bi to sprečio i pokušao da je urazumi. Niko ne kaže da je Rasta loš dečko, samo jednostavno nije za nju, a ona se zaljubila i poprilično zaletela u tu priču. Njena majka Miljana je istog mišljenja tako da je Ana mislila da će sve lakše proći ukoliko se tajno venča".

Takođe, u estradnim krugovima se spekuliše da je Ana u drugom stanju, tako da je zbog toga došlo do venčanja na brzinu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.