Dokaz da je Loka inscenirao napad

Izvor: Mondo, 25.Jul.2017, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dokaz da je Loka inscenirao napad"

Stefan Đurić Rasta objavio nalaz veštaka koji "potvrđuje da je voditelj inscenirao napad na njega"

Muzičar Stefan Đurić Rasta objavio je na Instagramu sliku nalaza veštaka povodom "premlaćivanja voditelja i producenta Slobodana Nešovića Loke".

Voditelj i muzičar sukobili su se u aprilu ove godine zbog Nešovićevog dugovanja Rasti - Reper Stefan Đurić Rasta, suprug pevačice Ane Nikolić  je u društvu četvorice prijatelja napao muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << producenta Slobodana Nešovića. Loka je otišao na pregled u Urgentni centar, a Rasta je sada objavio nalaz lekara.

U njemu stoji da "objektivno nisu konstatovani bilo kakvi znaci povređivanja".

Rasta je to prokomentarisao u svom maniru, spominjući i "taksistu u pokušaju da postane voditelj", tačnije voditelja Ivana Ivanovića, koji je u svojoj emisiji otvoreno stao na stranu kolege, a Rastu nazvao "debilom".

Rasta je pored slike nalaza napisao: "Dokument sudskog veštaka u kome piše da je Loke inscenirao ceo napad, samo da bi izbegao svoje obaveze i sakrio mafijaški sistem poslovanja. Na kraju istina uvek izađe na videlo. Loka, taksista u pokušaju da postane voditelj i letnja balkon tribute pevačica iz njegove emisije mogu da se ispovraćaju sebi u usta podržavajući prevaranta. Mada, vi ste svi isti".

Dokument sudskog vestaka u kome pise da je Loka iscenirao ceo "napad", samo da bi izbegao svoje obaveze i sakrio svoj mafijaski sistem poslovanja. Na kraju istina uvek izadje na videlo .... Loka, taksista u pokusaju da postane voditelj i letnja balkon tribute pevacica iz njegove "emisije" mogu da se ispovracaju sebi u usta podrzavajuci prevaranta... mada vi ste svi isti ...

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Jul 24, 2017 at 11:01am PDT
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) RASTA OBJAVIO LEKARSKI IZVESTAJ NAKON SUKOBA SA LOKOM Na kraju istina uvek izadje na videlo

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2017

Reper Stefan Đurić Rasta optužen je zbog fizičkog napada na Slobodana Nešovića Loku.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.