Blistava izjava Ane Nikolić: Nisam se ni rodila 1999. godine

Izvor: B92, 28.Jul.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blistava izjava Ane Nikolić: "Nisam se ni rodila 1999. godine"

Pevačicu Anu Nikolić prošle nedelje su mnogi mediji i portali “napali” zbog novog spota za pesmu “Voli me, voli me” koji ima identične scene kao spotovi Bijonse, Niki Minaž i Maraje Keri.

"Plakaćete za mnom obe": Srpska pevačica "pozajmila" scene iz spotova Bijonse i Niki Minaž

Naime, najveći deo Aninog spota je “pozajmljen” od spota Maraje Keri za pesmu “Heartbreaker” i na sve to neke scene su identične kao scene iz spotova Bijonse >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Niki Minaž.

Nikolićeva je htela da opravda sebe i ekipu koja je radila na spotu, pa se oglasila povodom njenog novog video-klipa.

“Čitala sam u novinama da su me optužili da je spot plagijat. Ne znam kako da prokomentarišem to. Ja realno nisam bila ni rođena kada je Maraja Keri snimila spot”, rekla je Ana za jednu televizijsku emsiju.

Naime, spot Maraje Keri za pesmu "Heartbreaker" je snimljen i objavljen 1999.godine.

Draga Ana, podsećanja radi rođena si 27. septembra 1978. godine.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.