BAHATA: Ana Nikolić parkira gde stigne!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 03:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATA: Ana Nikolić parkira gde stigne!

Nikolićeva, osim što je svoj skupoceni džip parkirala na nedozvoljenom mestu, prešla i ulicu van pešačkog

Anu Nikolić baš briga za saobraćajne propise. Ona ih krši kad god joj zagusti. Ne mari ni za kazne, pa se parkira tamo gde joj je volja.

Da li je dozvoljeno ili ne, briga je. Kurirov paparaco uslikao je popularnu pevačicu kako je ostavila svoj skupoceni džip “lend rover” tik ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << znaka koji označava da iza njega počinje parking.

Ali, kako su sva mesta bila popunjena, a njoj se žurilo na sastanak sa stilistkinjom Tijanom Todorović, ostavila je auto tamo gde joj je bilo zgodno. Očigledno je da joj se baš žurilo, pa nije imala vremena da kruži po okolnim ulicama da ugrabi slobodno parking-mesto.

NAJPRODAVANIJI MAGAZIN U SRBIJI STARS SVAKE SREDE U KURIRU. U Starsu čitajte sve o estradi, rijaliti programima i talent takmičenjima

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.