Ana Nikolić se udala? (FOTO)

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić se udala? (FOTO)

Iako nije želela da otkriva detalje svog privatnog života, njena koleginica podgrejala je priče o Aninom ljubavnom statusu.

Ana Nikolić, foto: Instagram

Pevačica Ana Nikolić stala na ludi kamen?!

Naime, njena koleginica Goga Sekulić na Fejsbuk stranici postavila je fotografiju sa Anom i čestila joj slavu, useljenje, ali i svadbu.

- Dragoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ani želim srećnu slavu, useljenje, svadbu… svee ;))) - napisala je Goga ispod fotografije.

Ana je pre nekoliko meseci rekla da bi neki šeik mogao da joj pokloni auto, pa možda je šeik uspeo i da joj osvoji srce.

Nikada nije volela da govori o svom privatnom životu ni o momcima, a povezivali su je sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, kao i sa bivšim rukometašem Vladom Mandićem.

- Ne volim da govorim o privatnom životu. O partnerima nikada nisam govorila. Zapravo, vrlo retko sam ih pominjala i na kraju mi se sve obilo o glavu- rekla je nedavno pevačica.

Šta mislite, da li se Goga samo šalila ili je otkrila više nego što je trebalo?

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga Sekulić: Volela bih da ispunim ono što porodica očekuje od mene

Izvor: Story, 28.Okt.2014

Goga Sekulić priprema novi album, ali ne krije i da bi volela da joj krene i u privatnom životu...Goga Sekulić, foto: Facebook..Pre više od godiu dana pevačica je izgubila muža sa kojim je bila samo dva meseca u braku. Ova situacija ju je mnogo pogodila, ali sada već želi da nađe nekog pored...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.