Ana Nikolić pokazala zavidnu liniju i otkrila svoje mere! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić pokazala zavidnu liniju i otkrila svoje mere! VIDEO

Atraktivna pevačica Ana Nikolić pokazala je svoju savršenu liniju i otkrila javnosti svoje mere koje su na nivo prave manekenke!

Majka Ane Nikolić jeste fintes instruktor i ima savršenu figuru. Pevačica je otkrila da nije nasledila od majke vitku liniju, već od oca, te je samim tim sklona gojenju. Međutim, napornim vežbama Ana je svoje telo dovela do savršenstva.

''Moje su idealne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mere sada. 90-60-90'', oktrila je Ana Nikolić ekipi ''Exkluziva'', a potom se našalila:''Ali šezdeset ovde, a devedeset u struku''. Atraktivna pevačica ostavila je mnoge gledaoce, ali i kamermana bez daha dok je pokazivala najbolje vežbe u fitnes klubu svoje mame.

Pogledajte kako je Ana doela svoju liniju do savršenstva:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.