Ana Nikolić peva na otvaranju Kasine

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić peva na otvaranju Kasine

Pevačica Ana Nikolić otvoriće 7. oktobra četvrtu sezonu najprestižnijeg beogradskog kluba Kasina.
U samom centru Beograda očekuje vas jedan od najprestižnijih klubova, mesto za sve ljubitelje dobre muzike i fenomenalnog provoda. Ove srede, klub Kasina, započinje svoju četvrtu sezonu, koja će biti mnogo jača i bolja od svih prethodnih do sada, a na otvaranju za vaše raspoloženje zadužena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ana Nikolić, koja će vam svojim stasom i glasom prirediti nezaboravno veče. Zato navratite i vi jer najgore što može da vam se dogodi je da se super provedete!
Već sledeće srede, klub “Kasina” nastavlja punom parom da radi, te će nakon velikog beogradskog koncerta koji su 20. juna imali, momci iz Lexington benda prirediti publici nezaboravnu noć. Dođite i budite deo sjajne atmosfere, koju vam pruža najprestižniji klub u Beogradu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Nikolić peva na otvaranju Kasine

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015

Pevačica Ana Nikolić otvoriće 7. oktobra četvrtu sezonu najprestižnijeg beogradskog kluba Kasina...U samom centru Beograda očekuje vas jedan od najprestižnijih klubova, mesto za sve ljubitelje dobre muzike i fenomenalnog provoda. Ove srede, klub Kasina, započinje svoju četvrtu sezonu, koja će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.