Ana Nikolić opet briljira: Kad kažem Deda Mraz mislim na kosmos!

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić opet briljira: Kad kažem Deda Mraz mislim na kosmos!

Praznici nam stižu, a izgleda da su za pevačicu Anu Nikolić stigli već uveliko. Ona se nedavno na konferenciji za svoj novogodišnji nastup pojavila sa Deda Mrazom, a njeno shvatanje ovog čike će vas ostaviti bez teksta.

Izgleda da je Anina izjava "Opet počela da pijem? A kad sam ja to prestala" dobila ozbiljnu konkurenciju.

Paraćinka je pokušala da objasni šta za nju predstavlja deda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mraz, pa se malo zbunila i verbalno uplela "ko pile u kučine".

- Kad kažem Deda Mraz mislim na kosmos. I na ono što šalješ u kosmos. Kada su želje na globalnom nivou u pitanju, nisu skromne, zapravo su skromne, a kada sam ja u pitanju, to ne da nije skromno nego je neostvarivo - rekla je Ana u "Ekskluzivu".

Deda Mraz se nije oglasio.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.