Ana Nikolić: Žurka iznenađenja za mamin rođendan!

Izvor: Story, 26.Nov.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Žurka iznenađenja za mamin rođendan!

Ana Nikolić priredila je žurku iznenađenja za rođendan svoje majke

Ana Nikolić sa majkom, foto: Instagram

Popularna pevačica Ana Nikolić spremna je na sve kako bi obradovala svoje bližnje, pa je nedavno svojoj mami ukrala mobilni telefon da bi joj organizovala rođendansku žurku iznenađenja.

Spekuliše se da se Ana Nikolić udala, više OVDE.

Kako Alo saznaje, Ana je želela da pozove sve prijateljice svoje mame Miljane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a kako bi svoje planove sprovela u delo, morala je da pozajmi njen telefon.

- Ana je želela da mami spremi nešto posebno za rođendan. Rekla joj je kako će to veče njih dve ići samo na večeru, a u stvari joj spremila žurku iznenađenja. Inače, nekoliko dana pre proslave nastao je pravi haos u Aninom domu, jer je nestao telefon njene mame. Naime, Ana joj je ukrala telefon kako bi pozvala njene prijateljice na žurku iznenađenja, a Miljana je mislila da ju je neko opljačkao. Međutim, sve je na kraju prošlo u najboljem redu - izjavio je za Alo! izvor blizak pevačici.

On je takođe dodao da se njena mama veoma iznenadila kada je ugledala sve prijatelje na jednom mestu.

- Ana je žurku pripremila u jednom prestoničkom restoranu, a njena mama nije ni pomišljala da će je tamo sačekati svi prijatelji i čestitati joj rođendan. Kada je ušla sa Anom u salu nije mogla da sakrije iznenađenje i veoma se obradovala kada je ugledala sve drugove na jednom mestu. Slavili su do jutra i zaista su se svi odlično proveli - kaže izvor blizak Nikolićevoj.

Izvor: Alo!
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.