ANA NIKOLIĆ: Svakog dečka oteram kod psihijatra

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ: Svakog dečka oteram kod psihijatra

Ana Nikolić nedavno je zatalasala estradu kad je objavila singl „Voli me, voli“. Ana ovog leta ima pune ruke posla.

Pauzu između dva koncerta koristi da se malo opusti na plaži, a na duži put tek će u septembru. Tada, ako je verovati zvezdama, čeka je muškarac njenih snova, za kojim će izgubiti glavu, pa možda u skorijoj budućnosti i ona odluči da stvori svoju porodičnu oazu.

Napitanje novinara Kurira : Da li bi mogla da budeš s muškarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji ima mala primanja jer se nekako uz tvoje ime uvek vezuje reč milioner?, Ana je odgovorila

Naravno da bih bila. Već sam i bila s takvim muškarcima. Partnere nikad nisam birala po dubini džepa, bila sam s mmomcima koji pripadaju različitim staležima. Mene uvek vode emocije. - iskrena je pevačica.

U intervjuu je objasnila kroz simboličan naziv njene pesme Voli me, voli" da ona svakom dečku poruči: Ti me samo voli, ja ću da ti plaćam psihijatra.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.