“Šarenica” povodom (ne)umesnog komentara: Zar je loše što se Ana Ivanović dobro udala?

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Šarenica” povodom (ne)umesnog komentara: Zar je loše što se Ana Ivanović dobro udala?

Domaćin “Žikine šarenice”, Živorad Žika Nikolić, našao se ponovo na stubu srama, i to zbog neumesnog komentara upućenog detetu. Poznati voditelj podigao je prašinu, najpre na društvenim mrežama a zatim i u javnosti, kad je u nedeljnoj emisiji, tokom predstavljanja budućih teniskih nada, poželeo dečaku iz Beča da bude poput Novaka Đokovića, dok je devojčicu iz Aranđelovca nazvao novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Anom Ivanović, koja će dobro da se uda.

Kako prenose Novosti, Žikinu želju upućenu maloj Eleni dočekali su na nož pobornici za rodnu ravnopravnost, a zatim su usledile lekcije o tome kako je žena ljudsko biće, da nije seksualni objekat, da ima pravo na to da se ne ostvari u ulozi majke i supruge…

Zar je ružno to što sam poželeo dečku da bude uspešan teniser kao Nole, a devojčici da postane nova Ana i da se dobro uda? Jasno je da sam mislio na to da ostvari uspešnu karijeru, da izraste u lepu devojku i da nađe dobrog muškarca sa kojim će se venčati. Maliciozni ljudi su izvukli iz konteksta ono što im odgovara, kako bi osuli paljbu po meni”, kaže za “Novosti” Žika Nikolić.

Voditelj napominje da mu je krivo što neki misle da je želeo da uvredi Anu Ivanović, čijim se, kako kaže, uspesima divi.

Ona je jedna od najbriljantnijih žena koje sam upoznao! Smatram da je izvanredan sportista i čovek, i da se dobro udala. Šta ima loše u tome? Čovek sam iz naroda i poštujem tradicionalne vrednosti, a napali su me oni koji ne znaju šta znači porodica. Da li bi bilo normalno da detetu poželim da bude samo celog života? Sramno je i što su neki pomislili da sam, time što sam rekao da se dobro udala, potencirao na to da je bruka jer je Ana za supruga izabrala Nemca. Da se udala za Brazilca ili Španca, isto bih joj poželeo sreću. Iskreno, više bih voleo da je odabrala Srbina, ali ljubav ne bira. Ipak, mislim da će ona Švajnija “pretvoriti” u srpsku šljivu”, poručuje Nikolić.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.