Zablistajte za maturu, ili bilo koju drugu proslavu

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Maj.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zablistajte za maturu, ili bilo koju drugu proslavu

Spremanje za maturu, ali i za bilo koju drugu proslavu oduzima mnogo vremena. Matura je jedno od najvažnijih večeri i svaka devojka mora izgledati najlepše.

Tehnike šminkanja u svetu se iz dana u dan usavršavaju, niški šminkeri uspešno drže korak.
Ove sezone koriste se podjednako jarke i pastelne boje, kaže profesionalna šminkerka Ana Ivanović za Niške Vesti.
Ali ipak, šminka je kao i svaki drugi aksesoar. Ako nosite glamuroznu, svetlucavu haljine, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << bogatu frizuru, nakit, šminku, to će nesumnjivo biti previše. Pokušajte da ne naglašavate sve odjednom. Lako je zamisliti svoj puni izgled dok sedite, ali šta kada plešete ili jedete? Veoma je važno da izgledate lepo na maturi, ali je takođe bitno da se osećate udobno i prijatno.

Mlađe dame su smelije, a one starije biraju pastelne boje. Svetski dizajneri i ove sezone preporučuju prirodan izgled.
Neke devojke ne vole mnogo da se šminkaju, pa se i za određene svečanosti odlučuju za nežnu šminku i ostaju dosledne sebi.
"Poželjno je uskladiti toaletu i šminku, mada tu danas nema strogih pravila. Ako je efektna haljina, šminka treba da bude mirnija. Tonirana krema, lagani puderi, blaža rumenila, samo blago popunjene obrve svetlijom braon olovkom ili sivkastom senkom/olovkom, maskara i sjaj ili labelo za usta", kaže Ivanović.
U svakoj prilici možete da zablistate. Dovoljno je da se samo prepustite profesionalcu.
Ana Ivanović, sve vrste šminke od scenske do šminke za specijalne svečanosti i proslave.
U radu se koriste isključivo najkvalitetnija profesionalna šminka (Inglot, Mac, Loreal, Kryolan, Debora), koja isključuje dermatološke probleme.
Manikir za sve prilike. Nadogradnja noktiju, izlivanje, gelovi u boji. Postojanost i čvrstina glavne su odlike manikira koji izrađuje Ana Ivanović.
062 16 13 511
065 5 70 95 77
FB—Ivanovic Make UP Ana

Zakažite svoj termin na vreme!

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.