Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA MONTEREJ: Ana ne da titulu, plasirala se u četvrtfinale!

U osmini finala WTA turnira u Montereju Ana Ivanović uspešno je nastavila odbranu titule i lako je savladala Francuskinju Polin Parmentije sa 2:0 (6:3, 6:2).

Meč je trajao nešto više od sat vremena, a Ivanovićeva je do pobede stigla jednim brejkom u prvom setu, a u drugom je dva puta oduzimala servis protivnici. Na isteku 67 minuta meča Ana je odservirala perfektan gem bez izgubljenog poena i zasluženo slavila novi trijumf u Montereju.
Ana brani titulu na ovom turniru i postavljena je za prvog nosioca, a u borbi za polufinale sastaće se sa još jednom teniserkom iz Francuske, Kristinom Mladenović.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.