UŽIVO: Ana Ivanović i Bačinski izjednačene u polufinalu Pekinga, 7:5, 4:6

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Ana Ivanović i Bačinski izjednačene u polufinalu Pekinga, 7:5, 4:6

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović u ovim trenicima igra meč polufinala teniskog turnira u Pekingu. Njena protivnica je Timea Bačinski, a prenos okršaja srpske teniserke možete pratiti na Blicsportu.rs.

Ovo je njihov treći duel do sada, oba prethodna dobila je Ivanovićeva.

Nekada prva igračica sveta je dobro počela meč, prvi brejk načinila je u četvrtom gemu za vođstvo od 3:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Dobila je naredni servis, potom je i Bačinski uzela gem na svoj servis, da bi se revanširala Ivanovićevoj u sedmom gemu smanjivši na 4:3, a potom je uspela da izjednači, iako je Ana imala brejk loptu i priliku da povede sa 5:3.

U naredniom gemu, sve je mirisalo na to da će Bačinski načiniti novi brejk. Imala je čak tri prilike za to, ali je Ana dobila pet poena u nizu i povela sa 5:4, ali je Švajcarska teniserka dobila svoj servis gem za novo izjednačenje.

Kada je bilo najpotrebnije, Ivanovićeva je dodala gas. U naredna dva gema bila je sigurna, a iskoristila je prvu set loptu i to na servis protivnice, pa je posle tačno sat vremena igre uknjižila početni set.

Teniserka iz Švajcarske je pokazala nameru da uzvraati tako što je odmah na startu drugog seta oduzela servis protivnici, a potom i povela sa 2:0.

Ivanovićeva je još jednom bila nesigurna prilikom servisa, dozvolila je novi brejk rivalki za 0:3, ali je odmah vratila izgubljeno za 1:3. Ipak, to nije značio preokret situacije u drugom setu jer je teniserka iz Švajcarske ponovo napala Anin servis i načinila novi brejk.

To je već bila velika prednost koja je kasnije povećana na 5:1, da bi Ana potom smanjila na 5:2. Ana je uspela da uz jedan brejk smanji zaostatak na 4:5, ali bilo je kasno, Švajcarkinja je ubrzo uspela da osvoji set.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽIVO: Ana Ivanović pred porazom od Bačinski u polufinalu Pekinga, 7:5, 4:6, 1:3

Izvor: Blic, 10.Okt.2015

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović u ovim trenicima igra meč polufinala teniskog turnira u Pekingu. Njena protivnica je Timea Bačinski, a prenos okršaja srpske teniserke možete pratiti na Blicsportu.rs...Ovo je njihov treći duel do sada, oba prethodna dobila je Ivanovićeva...Nekada prva igračica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.