UZALUDAN TRUD Ovako je Švajnštajger pokušao da vrati Ani osmeh /FOTO/

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZALUDAN TRUD Ovako je Švajnštajger pokušao da vrati Ani osmeh /FOTO/

Ana Ivanović poražena je u drugom kolu Vimbldona od Amerikanke Betani Matek-Sands, a tokom meča, njen verenik Bastijan Švajnštajger često je pokušavao da je vrati u igru i oraspoloži.

Nemački fudbalski reprezentativac je nedavno i sparingovao sa Anom, bio je velika podrška u prvom kolu, dok je u drugom Ana od početka bila potpuno van ritma.

Pokušavao je Švajnštajger na svaki način da razbudi indisponiranu Anu, a najčešće gestikulacijom da bi bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dovoljno da samo vrati osmeh i zaigra opuštenije.

Nažalost, nije mu uspelo, Ana je posle uzvraćenog brejka u prvom setu posustala, a u drugom je jedan bio dovoljan Amerikanki da pobedi sa 6:3, 6:4 i plasira se u treće kolo.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.