USO: Alertova šokirala Anu

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Alertova šokirala Anu

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je nastup na US openu porazom već u prvom kolu. Bolja od nje bila je Čehinja Denisa Alertova sa 7:6(4), 6:1.

Ivanovićeva je svoje prilike protiv 89. igračice sveta propustila u prvom setu, ali je još jednom pokazala da se ne nalazi u dobroj formi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u 2016. godini.

U prvom gemu je napravila brejk, kontrolisala je prvi set do 5:3, ali nije povela sa 1-0. Alertova je izjednačila na 5:5, Ivanovićeva je ponovo na 6:5 servirala za set, ali je još jednom izgubila svoj servis i potom je poražena u taj-brejku.

U drugom setu nije bilo dileme, Alertova je kontrolisala od početka do kraja dešavanja na terenu i rutinski je privela posao kraju.

Njena naredna rivalka biće Knap ili Larson.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.