Švajni se preporodio u Čikagu: Nemac dao novi gol, a šta mislite kome je odmah potrčao u zagrljaj? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni se preporodio u Čikagu: Nemac dao novi gol, a šta mislite kome je odmah potrčao u zagrljaj? (VIDEO)

Bastijan Švajnštajger očigledno uživa u ''srpskom gradu'' u Americi, pošto je u dresu Čikaga odmah počeo da igra fenomenalno! ''Srpski zet'' je postigao i svoj drugi gol u MLS ligi.

Ovoga puta je njegove majstorije mogla da vidi ekipa Nju Ingland Revolušna, a Nemac je napravio pravu minijaturu pred golom i matirao protivničkog čuvara mreže na isteku poluvremena.

Odmah je emotivno proslavio, tako što je pokazivao ka nekome na tribini. Da li je to bila Ana Ivanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << možemo samo da nagađamo, ali je to najverovatnije. Ipak, kamerman nije prikazao ka tribini.

Ubrzo posle gestikulacije ka tribini Švajnštajger se uputio ka svom treneru Veljku Paunoviću i sa njim je podelio radost.

Pogledajte i kako je postigao gol, a zatim i kako je proslavio:

Basti doing Basti things. @BSchweinsteiger #cf97 pic.twitter.com/HYv7MuVsI4

— Chicago Fire (@ChicagoFire) 15. април 2017.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SRPSKI ZET DIGAO AMERIKU NA NOGE: Švajnštajger blistao u novoj pobedi Čikaga

Izvor: Kurir, 16.Apr.2017

...Golove za ekipu iz Čikaga postigli su Bastijan Švajnštajger u 45, kao i Nemanja Nikolić u 47 i 73 minutu..Švajnštajger i Nikolić su odigrali ceo meč za ekipu, koju sa klupe predvodi srpski trener Veljko Paunović Ovo je bio treći meč nemačkog fudbalera u dresu Čikaga, a drugi gol..Autor:...

Nastavak na Kurir...

FUDBAL ‘PREKO BARE’: ‘Srbi’ doneli pobedu Čikagu, ali zagrljaj Švajnija i Paunovića sve govori (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2017

Čikago Fajers se oporavio dolaskom Bastijana Švajnštajgera, a danas su pobedu ‘vatrogascima’ doneli možemo reći ‘Srbi’, to jest ljudi koji su povezani na razne načine sa našom zemljom.. . Četa Veljka Paunovića sa 3:0 bila je bolja od Nju Inglanda. Prvi gol za ‘vatrogasce’ postigao...

Nastavak na HotSport.rs...

Pogledajte kako Švajni priča srpski!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2017

Nekadašnji nemački superstar Bastijan Švajnštajger na zalasku karijere otisnuo se "preko bare", u MLS, u redove Čikaga, i odmah pokazao da nije zaboravio da igra fudbal...Postigao je srpski zet već dva gola za novi klub, koga sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović. Da Švajni sve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.