SAD TEK SHVATAM... ANA IVANOVIC PRVI PUT PROGOVORILA O TESKIM TRENUCIMA

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD TEK SHVATAM... ANA IVANOVIC PRVI PUT PROGOVORILA O TESKIM TRENUCIMA

Nakon što je odlučila da se povuče sa terena Ana se posvetila porodičnom životu, a sada je prvi put otvoreno govorila o određenim stvarima.

U intervjuu za "Čikagomod" Ana je otkrila neke od detalja zajedničkog života sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

- Bastijan i ja smo veoma organizovani, čisti i pedantni. Oboje volimo da imamo modernu dekoraciju u stanu u jednostavnim bojama- rekla je Ana, a prenosi "Alo".

Porodica joj je uvek bila na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mestu, a kaže da je tek sada svesna koliku žrtvu su njeni najbliži, a pogotovo majka, morali da podnesu.

- Otkako sam udata mnogo više cenim ono što je moja majka uradila za mene. Ja sam bila mlada devojka i radila šta sam volela i šta sam želela. Njoj je, s druge strane, pošto je bila odvojena od muža i sina jer je stalno pratila mene, bilo mnogo teško, ali to nikad nije pokazala. Sada tek shvatam šta je sve moja porodica žrtvovala za mene- ispričala je Ana.

No, odužila im se ljubavlju, ali i kupovinom stana u Srbiji, a brata je podržala u obrazovanju i omogućila mu školovanje u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.