RG - Ana ulepšala dan!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Ana ulepšala dan!

Posle nekoliko poraza naših predstavnika na Rolan Garosu, konačno su stigle i lepe vesti, i to od Ane Ivanović, koja je izborila plasman u treće kolo.

Uglavnom loš dan za srpske tenisere na Rolan Garosu ulepšala je večeras Ana Ivanović, koja je posle velike borbe uspela da napravi preokret i savlada borbenu Japanku Misaki Doi, 103. teniserku na WTA listi.

Podsetimo, ranije danas su eliminisani Dušan Lajović, Bojana Jovanovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , kao i dubl Troicki-Krajinović, a iako je i sama bila u problemima, Ana je uspela da iz njih izađe kao pobednik i trijumfuje rezultatom 2-1, po setovima 3-6, 6-3 i 6-4.

Ana je odlično ušla u meč, povela sa 3-1 u prvom setu, uz brejk prednosti, ali onda je neobjašnjivo stala, dozvolila rivalki da dobije čak pet narednih gemova i prvi set rezultatom 6-3.

Srećom, Ana se na vreme trgla, bilo je velike borbe u drugom setu, ali je Ana uspela da napravi dva brejka, jedan više od Japanke i stigne do izjednačenja u setovima.

U trećem je već bilo malo lakše, Ana je povela sa 5-2, ali iako je Doi uspela da smanji na 5-4, Ivanovićeva je poslednji gem dobila ubedljivo, bez izgubljenog poena, za konačnih 6-4 i plasman u treće kolo.

Naredna Anina rivalka biće Hrvatica Dona vekić, koja je danas savladala Bojanu Jovanovski.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.