Prava domaćica: Ana Ivanović se pohvalila večerom koju je sama spremila

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava domaćica: Ana Ivanović se pohvalila večerom koju je sama spremila

Zovite je kuvar Ana!

Sinoć je teniserka Ana Ivanović na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje večere.

Teniserka, koja se pre dve nedelje udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, trenutno je na pripremama za Rio na Majorci, a nakon celodnevnog treninga Ana je sama pripremila večeru sa morskim đakonijama.

"Nakon celodnevnog treninga, ovo je moja nagrada!! Napravljeno kod kuće!! Samo me zovite kuvar Ana“, napisala je ona kao komentar na sliku.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blago Švajniju, Ana se pohvalila i kulinarskim umećem! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016

Iako svakodnevno trenira pred nastup na Olimpijskim igrama, naša najbolja teniserka ima vremena i za dodatne aktivnosti...Naime, na svom Instagram profilu, Ana Ivanović se pohvalila jelom koje je pripremila, uz poruku:..''Posle treninga tokom celog dana, ovo je moja nagrada. Napravljeno kod kuće!...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.