Poljubac za pobedu: Ana i Bastijan ne kriju emocije! (video)

Izvor: Svet, 03.Jun.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac za pobedu: Ana i Bastijan ne kriju emocije! (video)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su savršen par! Srpska teniserka se plasirala u polufinale Rolan Garosa razbivši Ukrajinku Elinu Svitolinovu sa 6:3, 6:2, a po običaju, navijanje na tribinama je vodio njen dragi.
Naravno, emocije su proradile kada su se kapiten nemačke reprezentacije i naša najbolja igračica našli ispred svlačionice, pali su i poljupci i verovatno pravljenje taktike za narednu protivnicu, Lusi Šafarovu, s kojom će se boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za prolaz u finale.
Srpska teniserka ove godine izgleda preporođeno na terenu, a jedan od najzaslužnijih za “čistu glavu” i osmeh na licu je sigurno i Bastijan Švajnštajger.
All of the emotions! See @AnaIvanovic‘s post match celebration in the corridors of #Chatrier with her team. #RG15 https://t.co/LUiHxeGQJ8
— Roland Garros (@rolandgarros) June 2, 2015

“Sigurno joj mnogo znači podrška ne samo Švajnštajgera, nego i celog njenog tima. Kada imaš osećaj da je neko uvek uz tebe, da ti pruža podršku, to nije mala stvar. S druge strane, on je veliki fudbaler, kapiten nemačke reprezentacije, koji zna kako se osvajaju trofeji, pa uzeo je Svetsko prvenstvo u Brazilu, pa valjda motiviše Anu da i ona ponovo postane šampion na Rolan Garosu. Daj bože da joj donese sreću, držimo joj fige”, rekla je selektorka Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.