Pogledajte kako zaljubljeni Bastijan bodri Anu na Rolan Garosu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako zaljubljeni Bastijan bodri Anu na Rolan Garosu! (foto)

Iako je jučerašnji meč u nekoliko momenata bio neizvestan, naša teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, a kako i ne bi, budući da je imala zdušnu podršku s tribina od svoje jače polovine.

Kažu sve je lakše kada imate podršku, a ovo dokazuje i Ana koja je juče uspela da savlada Japanku Misaki Doi, a sve uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << podrške svog dečka, nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. On je sedeo zajedno sa Anininim timom u loži i zdušno bodrio svoju lepšu polovinu. Kao što možete da vidite na fotografijama nakon svakog uspešnog poena Bastijan je bio na nogama i aplaudirao Ani.

Prema rečima novinara B92 koji trenutno boravi u Parizu i prati mečeve Rolan Garosa, Bastijan se na meču ponašao kao običan čovek, podržavao je i kada nije išlo.

“Mnogo mi znači njegova podrška, pogotovo što on može da razume sport na visokom nivou”, koncizno je Ana to predstavila.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Ana sveti Bojanu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015, 00:10

Posle ne baš blistavih partija u prva dva kola, naša najbolja teniserka Ana Ivanović u petak od 11 časova na terenu "Suzan Leglen" igra sa mladom Hrvaticom Donom Vekić, u trećem kolu Rolan Garosa...Lepa Srpkinja dosad nije igrala sa hrvatskom tinejdžerkom, koja je u drugom kolu eliminisala našu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.