Petrović novi trener Ane Ivanović

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović novi trener Ane Ivanović

Naša teniserka prethodnih dana je trenirala sa Dejanom Petrovićem.

Novi trener za nove pobede: Ana Ivanović

 

Srpska teniserka Ana Ivanović angažovala je Dejana Petrovića za svog novog trenera, koji ima iskustvo rada sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, ali i kao selektor Dejvis kup reprezentacije (od 2005. do 2007. godine).

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ana je nedavno raskinula saradnju sa Nemanjom Kontićem, a sa Petrovićem je prethodnih dana vežbala na Majorci, prenose “Novosti”. Prvi meč koji Ivanovićevu čeka pod budnim okom novog trenera je 28. jul, na turniru u Stenfordu.

"Ana je dobila ozbiljnog čoveka u uglu. Dejan poznaje tenis, prošao je sve tokom karijere, radio je sa velikim imenima, a i sam je bio dobar igrač i u singlu i dublu. Reč je o odličnom strategu koji puno zna o ovom sportu", rekao je Čedomir Šoškić, menadžer Teniskog saveza Srbije.

Kao igrač, Petrović je najbolji plasman imao 2000. godine, kada je bio 157. igrač sveta. Učestvovao je na svim gren slemovima, a najveća pobeda u karijeri mu je bila protiv Lejtona Hjuita. Bio je reprezentativac Srbije i Crne Gore 2003. i 2004. godine, nakon čega je dve godine sarađivao sa Novakom Đokovićem, ali i Jelenom Janković.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.