Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMOR Ana i Švajni uživaju u Crnoj Gori

Ana Ivanović, najlepša teniserka sveta, i Bastijan Švajnštajger, njen muž i doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke, stigli su juče na najlepšu crnogorsku destinaciju, poluostrvo Sveti Stefan.

Najglamurozniji svetski sportski par Ana i Bastijan provešće nekoliko dana na odmoru u Crnoj Gori, a sve to na odmoru koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << započeli kratkom posetom Beogradu pre nekoliko dana.

Ana i Švajni su se venčali 12. jula u Veneciji, a oboje treniraju u sportovima kojima se bave, 28-godišnja Ana je u seriji od pet poraza, a četiri godine stariji Nemac je u nemilosti trenera Mančester junajteda Žozea Murinja. Da nije tako, ne bi ni mogao da bude u Crnoj Gori, jer „crveni đavoli“ danas na „Old trafordu“ dočekuju šampiona Engleske - Lester.

Pročitajte još:

Ipak, njima ova pauza u sportskim karijerama kao da baš prija, pošto se stalno mogu videti nasmejani i zagrljeni. Očigledno, više im prijaju krajevi u kojima je još toplo pa su stalno na mestima gde su lepe plaže i more.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.