Nemački mediji ismejali Švajnijevo vatreno navijanje za Anu Ivanović

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački mediji ismejali Švajnijevo vatreno navijanje za Anu Ivanović

Strastveno navijanje Bastijana Švajnštajgera na Rolan Garosu oduševilo je javnost, ali nemački mediji nisu baš bili blagonakloni prema fudbaleru.

Nemački reprezentativac je odmah po završetku sezone otišao u Pariz da bodri svoju dragu na Rolan Garosu, a čak je napustio i proslavu titule kako bi bio uz nju.

Ipak, njegovo strastveno navijanje privuklo je mnogo pažnje, pa su mediji odmah opleli po njemu. “Bild“ je popularnog Švajnija opisao kao vatrenog navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniske zvezde i dodao da se ponaša kao “Spielerfrau“ odnosno žena fudbalera, što piše i u naslovu nemačkog dnevnika.

Ne samo što je Bastijan vatreno navijao, nego je to radio na srpskom, pa se tako neprestano s tribina moglo čuti “’Ajmo“ i “Idemo“.

Bilo kako bilo, očigledno joj je doneo sreću pošto Ani za sada dobro ide.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.