NA KORAK OD SVADBE: Švajnštajger sprema veridbu, Ana ubrzano uči nemački

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KORAK OD SVADBE: Švajnštajger sprema veridbu, Ana ubrzano uči nemački

Najpopularniji sportski par na svetu planira da ozvaniči svoju ljubav do kraja godine, a uskoro će početi i da živi zajedno

Ana Ivanović (27) i njen dečko Bastijan Švajnštajger (30) planiraju veridbu do kraja godine i razmišljaju o zajedničkom životu, saznaje Kurir.

Trenutno najpopularniji sportski par na svetu uživa u svojoj ljubavi, gotovo se više ne odvaja i svaki slobodan trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << provodi zajedno. U poslednje vreme Švajni ubrzano uči srpski jezik, dok Ana uzima časove nemačkog, kako bi što bolje savladala konverzacijski nivo.

Komunikacija

- Ana je nastavila da uči nemački iako ga je kratko pohađala i u školi. Međutim, sada smatra da ga ne zna dovoljno dobro i hoće da ga usavrši. Švajni takođe želi da ovlada osnovama maternjeg jezika svoje nove devojke, a kako ima mnogo prijatelja s naših prostora, već je uveliko naučio da psuje na srpskom. Veoma je blizak s trenerom Svetislavom Karijem Pešićem, koji mu daje smernice u učenju jezika - otkriva izvor blizak paru i ističe:

- Anu je sjajno prihvatila porodica prvotimca Bajerna. Posebno je oduševljena novom snajkom fudbalerova majka. Dok je teniserka boravila u Minhenu, kad je i upoznala Švajnijeve prijatelje i roditelje, u razgovoru su se dotakli i pitanja buduće svadbe i veridbe - zaključuje naš sagovornik.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.