Ivanovićeva raskinula sa trenerom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva "raskinula" sa trenerom

Trener za trenerom, promena za promenom. Ana Ivanović je posle pobede nad Elinom Svitolinom na Mastersu u Madridu potvrdila da je raskinula saradnju sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem.

Dejan Petrović, bivši selektor Dejvis kup selekcije Srbije, ranije je radio sa Novakom ĐokovićemJelenom Janković. Australijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbin koji je karijeru započeo "među kengurima" nije doneo ništa novo u igri najbolje srpske teniserke.

Ana je u Brizbejnu stigla do finala gde je poražena od Marije Šarapove, dok je eliminisana već u prvom kolu Australian opena, drugom kolu Dubaija, drugom kolu Indijan Velsa, drugom kolu Majamija i prvom kolu Štutgarta.

- Razgovarala sam sa mojim timom i zaista moramo malo da promenimo pristup radu i vidimo šta ćemo dalje. Osećam da mi nedostaju neke stvari na terenu i želim to da ispravim pre odlaska u Madrid - rekla je Ana nedavno.

Neposredno posle meča 2. kola u Madridu Ana je ipak potvrdila da je raskinula saradnju sa Petrovićem.

- Imala sam dosta različitih iskustava sa trenerima, među njima i dosta onih ne baš najboljih, da kažem iskreno. Danas sam se po prvi put posle dugo vremena osećala kao ja na terenu. Nisam imala nikoga da na njega svalim krivicu - izjavila je Ana u Madridu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ana traži 12. trenera u karijeri

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Ana Ivanović prekinula je saradnju sa trenerom Dejanom Petrovićem, potvrdila je sedma teniserka sveta na konferenciji za medije u Madridu...Sa Petrovićem je Ana sarađivala od jula prošle godine, prethodno joj je godinu dana trener bio Nemanja Kontić, a pre njega je dve sezone radila sa Britancem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.