Ivanović pobedila Kuznjecovu i prošla u četvrtfinale

Izvor: Press, 09.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović pobedila Kuznjecovu i prošla u četvrtfinale

Srpska teniserka Ana Ivanović, pobedila je danas Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu sa 7:5, 4:6, 6:2 i plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Pekingu.
             Ivanovićeva je nastavila sa dobrim partijama u Kini, pošto je posle Venus Vilijams savladala nekada drugu igračicu na svetu. Srpkinja je do 11. pobede u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << međusobnim duelima došla posle dva sata i 22 minuta borbe. Njena naredna protivnica biće još jedna Ruskinja Anastasija Pavljučenkova, koja je eliminisala Italijanku Flaviju Penetu sa 3:6, 6:4, 6:3. Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 4.749.040 dolara.
AP Photo/Andy Wong



Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.