Ivanović: Zadovoljna sam svojim nastupom, pametno je odigrala i Aleksandra

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Zadovoljna sam svojim nastupom, pametno je odigrala i Aleksandra

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ocenila je danas da je zadovoljna igrom koju je pružila u ubedljivoj pobedi nad Paragvajkom Monserat Gonzales (6:2, 6:0) kojom je Srbiji donela drugi poen u meču za popunu Svetske B grupe.

"Krenula sam nesigurno na početku meča, jer nisam znala protivnicu, Osim toga, promenila sam podlogu, a i malo me lakat mučio,. Ipak, brzo sam usla u ritam, a onda do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije bilo problema", rekla je Ivanovićeva.

Ona je naglasila da je ostvaren očekivan rezultat prvog dana susreta sa Paragvajem.

Ivanovićeva je poručila da će u nedelju protiv Viktorije Sebede Rojg pokušati da donese ukupnu pobedu Srbiji i povratak u Svetsku grupu.

"Nadam se da ću uspeti da završim posao protiv Rojg, koju je Aleksandra pobedila pametnom igrom. Igrala je mudro, "šetala" je suparnicu po terenu, a ja sam pažljivo pratila taj duel kako bih se i sama što bolje pripremila za ono što me čeka u nedelju", rekla je Ivanovićeva, nasmejana i vidno zadovoljna učinjenim, a onda dodala:

"Bila mi je čast i zadovoljstvo da igram pred ovom divnom publikom u Novom Sadu".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.