Ivanović - Vekić 1:0 (6:0;3:2)

Izvor: RTS, 29.Maj.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović - Vekić 1:0 (6:0;3:2)

Ana uspeva da vrati brejk i izjednači rezultat. Sigurnom igrom Ana Ivanović osvaja prvi set bez izgubljenog gema. Naša najbolja teniserka Ana Ivanović u trećem kolu Rolan Garosa igra sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, a kretanje rezultata i na našem sajtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
11.53 - Vekićeva gubi svoj servis i ne uspeva da potvrdi prednost. Ana servira na 2:2.

11.50 - Ne samo da je Vekićeva uspela da se vrati u meč, dobije svoj prvi servis, već je iskoristila i prvu brejk priliku da povede sa 2:1. Servira da potvrdi prednost. 
11.40 - Dona Vekić ne uspeva da osvoji ni jedan gem i Ana Ivanović, vrlo sigurnom igrom, sa tri brejka osvaja prvi set sa 6:0. Na početku drugog seta prva na servisu ponovo Ana Ivanović.  
11.33 - Dominantna igra naše najbolje teniserke. Ivanovićeva dolazi do nove brejk šanse koju odmah koristi za novo vođstvo od 4:0 u prvom setu. 
11.25 - Već na prvom servisu Done Vekić, Ana Ivanović uspeva da stigne do brejka i prednosti od 2:0.
11.20 - Ana sigurno počinje meč i dobija svoj servis za 1:0. 
11.10 - Sa malim zakašnjenjem u odnosu na najavljeno vreme, Ana Ivanović i Dona Vekić su počele zagrevanje za meč trećeg kola Rolan Garosa. Ana Ivanović će servirati prva. 
Najbolja teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa savladavši, posle preokreta u drugom setu, Japanku Misaki Doi sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Na drugoj strani Hrvatica Dona Vekić je sa 6:4, 6:3 eliminisala Bojanu Jovanovski, pa je ovo prilika da joj se Ana za to i revanšira.
Današnje protivnice nisu imale međusobnih duela, a Ivanovićeva se smatra favoritom jer je Vekićeva plasirana na 165 mestu VTA liste.
Meč počinje oko 11.00 a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
Od naših tenisera danas će na teren izaći još Nenad Zimonjić u dublu sa Marćinom Matkovskim protiv tandema Pablo Kareno-Busta i Danijel Gimeno-Traver. Njihov duel je na programu oko 14 časova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.