Halep za prednost Rumunije od 2:0

Izvor: RTS, 20.Apr.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halep za prednost Rumunije od 2:0

Meč između Simone Halep i naše Bojane Jovanovski, koji je počeo u subotu, završen je u nedelju ujutru trijumfom rumunske igračice - 2:0 (6:2, 6:4). Sledi meč Ivanović - Halep. Ana je u subotu poražena od Soraje Krstee sa 2:1.

10.05 - Simona Halep je dobila i drugi set (6:4) i donela veliku prednost Rumuniji, koja sada vodi sa 2:0 i nalazi se blizu ukupne pobede.

09.27 - Halep lako dobija prvi set protiv Bojane - 6:2.

09.13 - Nastavljen je juče prekinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč između Simone Halep i Bojane Jovanovski.

Rumunke su povele, na našim teniserkama je da uzvrate i pokušaju da naprave preokret. Naravno ukoliko vremenske prilike to dozvole. Prema najavama, očekuje znatno povoljnija meteorološka situacija pa bi duel trebalo da se okonča.

Nakon završetka meča između Bojane Jovanovski i Simone Halep uslediće meč između naše Ane Ivanović i Simone Halep. Potom, ukoliko za to bude potrebe, sledi duel Bojane Jovanovski i Soraje Krstee.

Ukoliko rezultat bude nerešen, 2:2, uslediće meč dublova u kome bi trebalo da igraju Irina Kamelija Begu/Monika Nikuleski i Jovana Jakšić/Nina Stojanović.

Ukupni pobednik ovog duela izboriće opstanak u Svetskoj B grupi, dok će poraženi sledeće godine igrati u Prvoj grupi Evro-afričke zone.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED: Srbija pred eliminacijom u "zonu"!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2014

Simona Halep glatko je pobedila Bojanu Jovanovski u meču koji je "počeo" u subotu, a završen u nedelju ujutru..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.