Golupčići - Ana i Švajni! Na pomolu prelepa vest? (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Golupčići'' - Ana i Švajni! Na pomolu prelepa vest? (foto)

Naša najbolja teniserka je juče eliminisana iz daljeg takmičenja na turniru u Madridu, ali očigledno, na ljubavnom planu joj mnogo bolje ide.

Podsetimo, Ana Ivanović je juče poražena u drugom kolu od 130. teniserke na WTA listi, kvalifikantkinje Luize Ćiroko, ali uz podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svog dečka Bastijana Švajnštajgera, svaki neuspeh se lakše podnosi.

Zaljubljeni par je ovih dana uslikan u Madridu, a na osnovu nekih od fotografija, u medijima je čak počelo da se spekuliše da je Ana u drugom stanju?!

Naravno, zvaničnih informacija po tom pitanju nema, a Ana se danas oglasila na Tviteru, zahvaljujući se fanovima na velikoj podršci, uz poruku da će se u Madrid vratiti i sledeće godine.

Thank you for the support Madrid. Looking forward to be back next year @MutuaMadridOpen ✌🏻️

Ana Ivanovic (@AnaIvanovic) May 3, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.