Evo sa kim se Ana Ivanović provodi vreme kada je Bastijan nije tu

Izvor: Blic, 18.Maj.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo sa kim se Ana Ivanović provodi vreme kada je Bastijan nije tu

Bračni par Ana i Bastijan Švajnštajger krajem marta su se preselili u Ameriku, gde je nemački sportista potpisao za jedan čikaški fudbalski klub.

A dok Švajni vredno trenira sa novim timom, dotle se Ana trudi da upozna sve lepote grada u kom sada živi. Tako je nedavno, za jedan nemački modni magazin, otkrila kako izgleda njen savršeni vikend u novom gradu, a njeni fanovi su imali priliku da vide kako se nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniska šampionka opušta.

A čini se da je jedna od omiljenih Aninih aktivnosti, vožnja brodićem po mičigenskom jezeru, a upravo je na takav izlet dovela i dvoje prijatelja, koji su joj došli u posetu.

- Onaj izraz lica kada vam najbolji prijatelji dođu u posetu - napisala je Ana u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se vidi njena kuma Miroslava Najdanovski.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.