EMOTIVNA: Ani Ivanović baš prijaju kratke veze

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNA: Ani Ivanović baš prijaju kratke veze

Karijera trpi: Kad se upusti u ozbiljniju romansu, Ivanovićeva doživi pad na teniskom planu

Duge i ozbiljne ljubavne romanse definitivno ne prijaju Ani Ivanović!

Poslednji primer za to je i afera koju je srpska teniserka imala s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Tek što se pojavila informacija da Ana ljubi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kapitena „pancera“, stigla je i vest da su raskinuli.

Međutim, to nije ostavilo traga na lepoj Beograđanki već je posle ove kratkotrajne aferice ona zaigrala još bolje, pa je tako stigla i do 15. titule u karijeri osvojivši turnir u Tokiju.

Skot je upropastio

S druge strane, najveći krah u karijeri Ana je doživela za vreme i nakon veze s poznatim golferom Adamom Skotom. Par se razišao prvi put posle sedam meseci ljubavi, pre veze srpska lepotica bila je peta na listi WTA, a nakon raskida nije bila ni među 20 najboljih na svetu.

Ona ne haje za njih

Za vreme veze s teniserom Fernandom Verdaskom Ivanovićeva je s pozicije najbolje igračice planete spala na broj osam. I Mark Stilitano je ostavio traga na Aninoj karijeri i koštao ju je četiri pozicije na WTA. Kratka veza s košarkašem Ivanom Paunićem još jedan je dokaz da Ani ova vrsta romanse odgovara pošto je nakon toga napravila pomak od jednog mesta na WTA listi.

Ipak, Ivanovićeva je jednom prilikom izjavila kako dešavanja na ljubavnom polju nemaju nikakav uticaj na njene partije na terenu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.