Da li se Svajni obrukao na romanticnom izlasku sa Anom Ivanovic u centru Pariza

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se Svajni obrukao na romanticnom izlasku sa Anom Ivanovic u centru Pariza

Ana Ivanović i njen dečko izašli su u jedan restoran u Parizu, ali sudeći po fotografiji, Nemac nije pokazao šmekerske manire

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger već duže vreme ne skrivaju svoju ljubav u javnosti. Fudbaler Bajerna je uz našu teniserku od početka Rolan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Garosa, a Ana ne skriva da joj njegova podrška puno znači.

Popularni Švajni veoma emotivno prati sve mečeve svoje devojke i zbog toga je zanimljiv fotografima i rediteljima na Otvorenom prvenstvu Francuske, koji ga često prikazuju u kadru tokom prenosa.

ODLEPIO ZBOG ANE: Pogledajte šta je sve Švajni radio tokom meča naše teniserke! (FOTO GALERIJA)

Podrška Nemca sa tribina očigledno prija Ani, koja igra možda i najbolji tenis u karijeri još od 2008. godine, kada je poslednji put i osvojila Gren slem upravo na pariskoj šljaci.

Foto: Profimedia/KCS Presse

Švajnštajger i Ana su jedna od najinteresantnijih tema i u svetskim medijima, kojima ostavljaju dovoljno materijala zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

Nedavno je zabeležena njihova prva fotografija kako se ljube. Fotoreporteri su ih primetili i tokom romantične šetnje ulicama Pariza i nisu propustili priliku da ovekoveče taj trenutak.

Na jednoj od njih vidi se i kako ulaze u restoran, a interesantno je da se vidi i cena dezerta koji su ponuđeni u izlogu. Jedan košta 30, a drugi 35 evra. Na koji je Švajnštajger izveo svoju devojku, možemo samo da nagađamo.

Takođe, zanimljivo je Ana prva ulazi u restoran, a ne njen dečko, koji bi po bontonu trebalo da uđe prvi i otvori joj vrata.

Foto: Profimedia/Abaca

U svakom slučaju, nema sumnje da po njihovim osmesima tokom izlaska možemo da zaključimo da ”grad ljubavi” izuzetno prija zaljubljenom paru.

Foto: Profimedia/KCS Presse

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.