Da li Ana može da izvisi za Rio?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Ana može da izvisi za Rio?

Najbolja naša teniserka Ana Ivanović ne želi više da brani boje FED kup reprezentacije Srbije, ali njeno ime, zasad, se ne dovodi u pitanje kada je učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u avgustu ove godine.

Međutim, postoji mogućnost da lepa Srpkinja ne bude deo Srbije na najvećim sportskim igrama na svetu.

Konačnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reč daju Teniski savez Srbije i Olimpijski komitet Srbije. Da li će oni da spuste "rampu" ili će Ana verovatno poslednji put da brani boje Srbije na Olmpijskim igrama u Riju, ostaje da se vidi.

Ivanovićeva je ispunila dva osnovna uslova za odlazak u Rio de Žaneiro. Naime, nalazi se u prvih 64 teniserki sveta, a ima i dovoljan broj nastupa za FED Kup reprezentaciju u ovom olimpijskom ciklusu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.