BRITANSKI MEDIJI TVRDE Ana Ivanović je trudna, ove slike su dokaz!

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANSKI MEDIJI TVRDE "Ana Ivanović je trudna, ove slike su dokaz!"

Zbog novih fotografija Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, engleski mediji pišu da slavni par čeka prinovu.

Nemačkog fudbalera i srpsku teniserku fotografi su snimili u Češiru po povratku sa ručka u jednom restoranu.

Švajnštajger se poneo kao pravi džentlmen, pa je supruzi otvorio vrata njegovog rendž rovera, pre nego što se smestio na mesto vozača.

Britanski "The Sun" spekuliše da možda postoji razlog zašto je fudbaler Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Junajteda posebno pažljiv prema Ani.

Naime, primetili su da na slikama nasmejana Ana nežno dodiruje svoj stomak, te sada veruju da je ona u drugom stanju.

Podsetimo, prošlog meseca u medijima su se takođe pojavile glasine da je trudna, kada je jedan srpski ginekolog objavio selfi fotografiju sa njom tokom njene tajne posete beogradu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanski mediji: Ana i Bastijan postaju roditelji (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2017

Njemačkog fudbalera i srpsku teniserku fotografi su snimili u Češiru po povratku sa ručka u jednom restoranu. Zbog ovih fotografija engleski mediji pišu da slavni par čeka prinovu...Švajnštajger se ponio kao pravi džentlmen, pa je supruzi otvorio vrata njegovog rendž rovera, prije nego što...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.